Vrijwilligers

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor HVO-Querido. Door de inzet van vrijwilligers kunnen we iets extra’s bieden aan de mensen die we begeleiden. Bijvoorbeeld activiteiten, werkprojecten of gewoon een luisterend oor.
Kom jij ons hierbij helpen?

Wat kun je doen?
Je kunt je kwaliteiten op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld bij activiteiten voor kinderen of bij een sportevenement. Je kunt muziek maken
of helpen bij het koken. Ook als gastheer/gastvrouw bij een locatie kun je aan de slag. Het kan allemaal! Met je enthousiasme en behulpzame instelling ben jij van harte welkom.

Waarom vrijwilliger worden?
Omdat je een steentje kunt bijdragen. Vrijwilligerswerk levert ook voor jou veel op: voldoening, waardering en het gevoel zinvol bezig te zijn. Je leert nieuwe mensen kennen en hoort verschillende verhalen. Je kunt jouw kennis en kwaliteiten inzetten, want vrijwilligerswerk bij HVO-Querido is heel divers.
Voor iedereen is er een taak die bij hem of haar past.

Wat bieden wij jou?
Als vrijwilliger bij HVO-Querido kom je in contact met verschillende mensen.
Je maakt deel uit van een team van betrokken en respectvolle medewerkers en vrijwilligers. Je wordt begeleid door één van onze collega’s, krijgt training waar nodig en je ontvangt een onkostenvergoeding. Je komt vast en zeker met een voldaan gevoel weer thuis. Kijk op de homepage achter het kopje ‘stage/vrijwilligers’ voor de beschikbare vacatures.

Onze pijlers

Geloof in herstellend vermogen
Krachtgericht
Eigen regie

Relatie is essentieel
Werken in de natuurlijke omgeving
Gebruiken van aanwezige hulpbronnen