Over ons

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor HVO-Querido. Door de inzet van vrijwilligers kunnen we iets extra’s bieden aan de mensen die we begeleiden. Bijvoorbeeld activiteiten, werkprojecten of gewoon een luisterend oor. Kom jij ons hierbij helpen?

Wat kun je doen?

Je kunt je kwaliteiten op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld bij activiteiten voor kinderen of bij een sportevenement. Je kunt muziek maken of helpen bij het koken. Ook als gastheer/gastvrouw bij een locatie kun je aan de slag. Het kan allemaal! Met je enthousiasme en behulpzame instelling ben jij van harte welkom.

Waarom vrijwilliger worden?

Omdat je een steentje kunt bijdragen. Vrijwilligerswerk levert ook voor jou veel op: voldoening, waardering en het gevoel zinvol bezig te zijn. Je leert nieuwe mensen kennen en hoort verschillende verhalen. Je kunt jouw kennis en kwaliteiten inzetten, want vrijwilligerswerk bij HVO-Querido is heel divers. Voor iedereen is er een taak die bij hem of haar past.

Wat bieden wij jou?

Als vrijwilliger bij HVO-Querido kom je in contact met verschillende mensen. Je maakt deel uit van een team van betrokken en respectvolle medewerkers en vrijwilligers. Je wordt begeleid door één van onze collega’s, krijgt training waar nodig en je ontvangt een onkostenvergoeding. Je komt vast en zeker met een voldaan gevoel weer thuis. Kijk op de homepage achter het kopje ‘stage/vrijwilligers’ voor de beschikbare vacatures. Voor iedereen is er een taak die bij hem of haar past.

Mijn mogelijk­heden

Bij HVO-Querido bieden wij jou een baan met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. Wij bieden veel mogelijkheden voor gedreven professionals, die een agogische opleiding hebben afgerond. Ben jij iemand met een andere werk- of opleidingsachtergrond? Wil jij graag de overstap maken naar een baan in Zorg en Welzijn?

Ook voor jou hebben wij mogelijkheden. Kijk hiervoor op de pagina ‘zij-instromers over hun carrièreswitch’. HVO-Querido hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zo krijg je conform de CAO Sociaal Werk o.a. een individueel keuze budget en een opleidingsbudget.