Contact

Ons recruitment team bestaat uit Maureen Valies (recruiter),  Saskia Hazeveld
(recruiter), Sana Pinto Silva (stage/ junior recruiter) en Jaël Sweet (junior recruiter). Jaël en Sana zijn bereikbaar via onderstaand formulier en per telefoon. Onderaan de pagina vind je veelgestelde vragen.

  Maureen Valies

  Recruiter

  Saskia Hazeveld

  Recruiter

  Sana Pinto Silva

  Stage recruiter/ junior recruiter

  06-153 650 21

  Jaël Sweet

  Junior recruiter

  06-153 456 88

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik solliciteren bij HVO-Querido?

  Onder elke vacature vind je een sollicitatiebutton. Door hierop te klikken kom je terecht in het sollicitatieformulier waar je een cv en motivatiebrief kan uploaden. Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per mail.

  Bevestiging niet ontvangen: controleer jouw ongewenste mailbox. Ook daarin geen mail? Dan zou het kunnen liggen aan de instellingen van jouw mailbox. Check deze en neem anders contact op met recruitment via solliciteren@hvoquerido.nl

  Ik ben ZZP’er, kan ik solliciteren?

  Helaas is het niet mogelijk om op onze vacatures te reageren wanneer je op ZZP-basis wil werken. In uitzonderingsgevallen maken wij gebruik van de inzet van externen voor bepaalde tijd via TMI – Detachering in Zorg.

  Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
  • Op basis van jouw cv en motivatie bepalen wij of er een match is tussen jou en het vacatureprofiel. Na de sluitingsdatum van de vacature nemen we uiterlijk binnen 2 weken contact met je op om je te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Als je wordt uitgenodigd voor het gesprek, ontvang je voorafgaand een uitnodiging waarin de datum, het tijdstip, de locatie en de gesprekpartners worden vermeld. Kom je op gesprek en verloopt dat voor ons allebei naar tevredenheid, dan volgt meestal een tweede gesprek. Daarbij zitten weer andere collega’s aan tafel, die met een andere blik bekijken of jij de nieuwe medewerker bent die we nodig hebben.
  • Een assessment of competentievragenlijst kan onderdeel uitmaken van een sollicitatieprocedure afhankelijk van de functie waar jij op solliciteert. Wij geven in de vacaturetekst aan indien een assessment onderdeel is van de sollicitatieprocedure.
  • Na je gesprek(ken) winnen we referenties over je in en controleren we of je alle benodigde diploma’s en, indien nodig, of je een BIG-registratie hebt. Voor de referenties vragen wij je vooraf toestemming te geven om deze te mogen inwinnen. Deze informatie beperkt zich tot hetgeen wat direct verband houdt met de vacature.
  • Samen met de leidinggevende bereik je overeenstemming over je salaris, werkdagen en de startdatum.
  Ik voldoe niet aan alle functie-eisen, heeft het wel zin om te solliciteren?

  Ook als je niet aan alle eisen voldoet heeft het zin om te solliciteren. Benoem bijvoorbeeld in jouw motivatiebrief waarom je zelf denkt toch de juiste kandidaat te zijn.

  Zijn er speciale vacatures voor zij-instromers?

  We hebben geen aparte vacatures voor zij-instromers. Je kunt gewoon solliciteren op onze openstaande vacatures!

  Tip: bel voordat je solliciteert naar de contactpersoon die in de vacature staat om te vragen of het team wel ruimte heeft voor een zij-instromer. Dit bespaart jou tijd en energie.

  Kan ik op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures?

  Jazeker! Je kunt je aanmelden bij ons Career Center via; https://hvoquerido.easycruit.com/career-center/login

  Kan ik op verschillende functies tegelijk solliciteren?

  Ja, het is mogelijk om op meerdere vacatures tegelijk te solliciteren.

  Ik wil reageren op een vacature maar deze staat niet (meer) op de website. Wat nu?

  Je kunt contact opnemen met recruitment via; solliciteren@hvoquerido.nl

  Kan ik een open sollicitatie sturen?

  Wij raden je aan om te reageren op de openstaande vacatures. Staat jouw gewenste vacature niet online? Maak dan een vacaturealert aan of neem contact met recruitment op via solliciteren@hvoquerido.nl

  Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens als ik heb gesolliciteerd?

  HVO-Querido zal vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens omgaan. Alle gegevens blijven in het bezit van HVO-Querido, zullen niet inzichtelijk zijn voor anderen en worden uitsluitend gebruikt voor je sollicitatie bij ons. Als je solliciteert, ga je ermee akkoord dat je gegevens tijdelijk bewaard worden. Je sollicitatiebrief, cv en eventuele andere documenten worden uiterlijk een half jaar na het sluiten van de sollicitatieprocedure verwijderd.

  Het lukt me niet een sollicitatie te versturen of bijlagen te uploaden. Wat nu?

  Als je je cv en andere bijlagen naar ons wilt sturen, kun je het beste een doc-, docx- of pdf-filebestand uploaden. Wij adviseren je om Google Chrome te gebruiken als browser. Lukt het nog steeds niet? Neem contact met recruitment op via solliciteren@hvoquerido.nl

  Ik heb gesolliciteerd maar wil deze wijzigen of verwijderen. Kan dat?

  Neem contact op met recruitment via solliciteren@hvoquerido.nl

  Ik wil mijn sollicitatiegesprek verzetten of afzeggen. Hoe kan ik dit het beste doen?

  Als je bent verhinderd op de afgesproken datum of toch afziet van het sollicitatiegesprek, kun je contact opnemen met recruitment via  solliciteren@hvoquerido.nl

  Kan ik stagelopen bij HVO-Querido?

  Ja, je kunt reageren op de openstaande stagevacatures. Staat er geen passende vacature online? Neem dan contact op met de stagerecruiter Sana Pinto Silva via sana.pinto.silva@hvoquerido.nl

  Hoe kan ik me aanmelden voor een koffiedate?

  Je kunt je aanmelden via https://samenvoorthuis.nl/vacature/2264175/ Let op! alleen op de aangegeven datum staat de aanmeld optie open. De koffiedate is snel volgeboekt. Wil je zeker zijn van een plekje? Probeer je dan vanaf 09.00 uur aan te melden.

  Kan ik een dagje meelopen?

  Helaas is dat niet mogelijk wanneer je nog niet bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

  Ontvang ik een reiskostenvergoeding als ik eenmaal in dienst ben bij HVO-Querido?

  Iedere medewerker ontvangt € 0,14 per kilometer voor woon-werk reizen gemaakt met eigen vervoer tot maximaal 40 kilometer enkele reis. Ov-reizen worden volledig vergoed; zowel woon-werk als dienstreizen.

  Welke carrièremogelijkheden biedt HVO-Querido?

  Wij vinden het belangrijk dat collega’s de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze aan trainingen en ontwikkelingsprogramma’s. Interne kandidaten hebben bij HVO-Querido voorrang tijdens de selectie in sollicitatieprocedures.

  Heb ik een VOG nodig om bij HVO-Querido te kunnen werken?

  Ja, om bij HVO-Querido in dienst te kunnen komen is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag verplicht. Dit geldt voor alle functies. Naast het overleggen van een VOG vinden er ook andere screeningsactiviteiten plaats, zoals het nabellen van referenties en het checken van kwaliteitsregisters. De afdeling HR ondersteunt je in dit proces.

  Van welk pensioenfonds maakt HVO-Querido gebruik?

  Medewerkers van HVO-Querido bouwen pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Nieuwe medewerkers worden door HVO-Querido aangemeld bij pensioenfonds PFZW.

  Over ons

  Werken bij HVO-Querido, betekent allereerst mens zijn. En daarmee van betekenis zijn voor anderen. Wij doen dit door onszelf en vooral ons hart in te zetten. Wij geloven erin dat ieder mens recht heeft op een eigen thuis. In onze ogen, vormt een thuis de basis voor een leven waarin zelfvertrouwen, groei en plezier ontstaan.

  Wij dragen er op alle mogelijke manieren aan bij dat onze cliënten hun doelstellingen bereiken om hun eigen thuis (terug) te krijgen. #Samenvoorthuis