Collega’s vertellen

Meer over ons werk

In korte filmpjes op deze pagina vertellen medewerkers van HVO-Querido over hun werk. Ondersteunend en persoonlijk begeleiders en verpleegkundigen komen aan het woord. Zij vertellen over hun dagelijkse praktijk met cliënten. En persoonlijke verhalen over de waarde van een hecht team. Veel kijkplezier!

Bij HVO-Querido geloven we in de kracht van mensen. Daarom gaan we uit van wat iemand kan, niet van wat iemand niet kan. Of dit nu een cliënt of medewerker is.

Deze overtuiging vormt de basis van ons handelen en is het uitgangspunt van onze methodiek. Om goede zorg te leveren, werken we vanuit een visie en een bijpassende methodiek, de HVO-Querido Krachtmethodiek. Dit fundament verhoogt de kwaliteit van onze zorg.

Uitdagingen in het werk
Krachtgericht werken
Regie bij de cliënt
Herstel en zelfhulp
Ervaringsdeskundigheid als competentie
Kennis opdoen is belangrijk

Ik heb relevante ervaring
en wil solliciteren

Naar vacatures

Ik heb interesse, maar
wil eerst meer weten

Koffiedate

Praktische info

Wij werven met een open blik en selecteren op motivatie en de betreffende functie-eisen. Alle sollicitaties worden door ons gelijk en inhoudelijk behandeld. Als je solliciteert op één van onze vacatures ontvang je binnen twee weken na de sluitdatum een reactie van ons. Ook als je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek, kun je rekenen op een reactie.

Nadat je je sollicitatie online hebt verzonden, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Op deze manier weet je zeker dat jouw gegevens goed door ons zijn ontvangen. Behalve een referentiecheck is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een verplicht onderdeel van de procedure. Wil je meer weten over de VOG? Alle informatie hierover vind je op Jongeren | Justis