Over ons

Leer-werktraject

Leer-werktraject psychiatrisch verpleegkundige

Wil je een verkorte opleiding tot geregistreerd verpleegkundige in de psychiatrie, niveau 4 volgen? Wij bieden jaarlijks ongeveer 20 leerling plaatsen. De leer-werktrajecten starten in september of in maart.

Hoe werkt het?

Tijdens een leer-werktraject werk je 4 dagen in de week als ondersteunend begeleider op één van onze locaties. Daarnaast ga je gemiddeld 1 dag in de week naar school (Academie voor Psychiatrie). Zo rond je in 3 jaar de opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie, niveau 4 af.

Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een collega op de locatie waar je werkt en de praktijkopleider. Wil je meer informatie over het leer-werktraject bij HVO-Querido?

Neem dan contact op met Vera Mobach, praktijkopleider, via vera.mobach@hvoquerido.nl

Als we een openstaande vacature leer-werktraject psychiatrisch verpleegkundige hebben dan kun je die vinden op de homepage achter het kopje ‘begeleiden cliënten in woonvoorziening’. Staat de vacature er niet bij dan kunnen we je helaas geen leer-werktraject bieden.

Meer over ons werk

In de korte clips op deze pagina vertellen medewerkers van HVO-Querido waaronder ondersteunend- en persoonlijk begeleiders en verpleegkundigen, over hun werk. Voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk met cliënten. Persoonlijke verhalen over de waarde van een hecht team.

Onze krachtmethodiek en ook de uitdagingen; ons werk vraagt ook wat van je mentale weerbaarheid. De kracht van creativiteit en vooral buiten de kaders denken is een grote succesfactor in ons werk. Natuurlijk willen we ook daar iets moois over vertellen.