Vacatures

Mijn mogelijkheden in het werken met cliënten

Werken bij HVO-Querido, betekent allereerst mens zijn. Daarmee willen we van betekenis zijn voor anderen, want wij geloven erin dat de succesfactor van onze collega’s zit in wie ze zijn. En waarom ze doen wat ze doen; hun drijfveer om een ander te helpen. Denken in mogelijkheden!

Zo hebben wij – in de teams die met onze cliënten werken – diverse collega’s die vanuit een baan in de horeca, op de taxi, of vanuit een winkel naar ons zijn overgestapt. Ook hebben we collega’s die bijvoorbeeld Antropologie, Engels of Rechten hebben gestudeerd.

We hebben ook veel collega’s met ervaring in onze sector, die een studie – gericht op sociale hulpverlening en maatschappelijk werk- hebben gevolgd. Ook hebben we jaarlijks natuurlijk een grote groep stagiairs, die in veel gevallen bij ons blijft werken of weer starten zodra ze klaar zijn met hun studie.

Wat al onze collega’s, ongeacht hun achtergrond, ons leren is dat kennis niks waard is zonder de juiste drijfveren, persoonlijkheid en talenten. En toch is kennis belangrijk! Met de juiste drijfveren, persoonlijkheid en talenten zorgt kennis er namelijk voor dat je al die kwaliteiten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen.

Bovendien, helpt het je in veel gevallen om sneller en/of effectiever aan te sluiten bij de wensen en vragen van onze cliënten.

Ons loopbaanmotto:
kennis kun je opdoen!

Kortom: als jij een ‘op het vak gerichte’ opleiding hebt gevolgd en zelf ervaring hebt, klik dan direct door naar de vacatures.

Ben jij die persoon met een andere werk- of opleidingsachtergrond en wil je dit werk heel graag doen?

Of hebben misschien zelfs anderen dat al vaker tegen je gezegd? Meld je dan aan voor de koffiedate.

Als jouw drijfveren, persoonlijkheid en talenten bij ons passen en jij ons ziet zitten, gaan we met elkaar in gesprek over wat je nodig hebt aan kennis- en vaardigheidsontwikkeling. We bespreken welke cursussen, trainingen en mogelijk zelfs opleidingen jij zou kunnen volgen in het begin, of in de loop van je dienstverband bij HVO-Querido.

Leer-werktraject

Wist je dat je bij HVO-Querido een verkorte opleiding tot geregistreerd verpleegkundige in de psychiatrie, niveau 4 kunt volgen? Wij bieden jaarlijks ongeveer 20 leerling plaatsen. De leer-werktrajecten starten in september of in maart.

Tijdens dit leerwerktraject stomen we je klaar voor het werken in de psychiatrie. Je volgt een opleiding en werkt gelijktijdig op één van onze locaties. Je bent in dienst van HVO-Querido en krijgt een ‘regulier’ arbeidsovereenkomst.