De Flexclub!

In september 2022 zijn we binnen HVO-Querido van start gegaan met de Flexclub. De Flexclub? Is dat zoiets als een flexpool?

Ja, maar dan net even anders!

Voor wie is de Flexclub?

De Flexclub is een club waar alle collega’s onderdeel van uit kunnen maken. Deze is onder andere voor medewerkers die:

  • al jaren bij HVO-Querido werken, maar wat anders willen;
  • hun werkplek ontgroeid zijn;
  • opgedane kennis willen delen in andere teams;
  • er een tijdje uit zijn geweest en willen snuffelen op de locaties om zo de geschikte plek (weer) te vinden.

Nieuwe medewerkers die minimaal een agogische opleiding op mbo-niveau 3 hebben afgerond en die:

  • van een andere organisatie komen;
  • net van school komen;
  • stage hebben gelopen bij ons, maar nog niet op de hoogte zijn van alle zorg die wij binnen de organisatie aanbieden;
  • nu zzp’ er zijn, maar toch graag in dienstverband komen werken om zo deel uit te kunnen (blijven) maken van HVO-Querido.

Wat is de Flexclub?

We zijn er voor jou, wanneer je de behoefte voelt om jezelf breder te ontwikkelen op een andere plek. Samen met jou bekijken we hoe, en welke locaties interessant zijn voor jou. Hierin gaan we proberen zo goed mogelijk de wens vanuit de Flexclubber te matchen met de vragen van teams voor een collega voor zowel korte als langdurige opdrachten.

De uitgelezen kans dus om rond te kijken binnen HVO-Querido. Kennis te maken met ander werk en de bijbehorende teams. En komt er dan een plekje vrij waar jij heel graag wilt werken, omdat je op die locatie zulke fijne ervaringen hebt opgedaan? Dan zwaaien we je als Flexclub weer trots uit. Maar weet je het nog zo even niet, dan ga je gewoon samen met ons nog lekker verder door de organisatie!

Daarnaast heb je exclusieve toegang tot clubevents, trainingen, bijeenkomsten om te sparren met je collega’s uit de Flexclub en ontvang je de Flexclub nieuwsbrief.

Wat heeft een team aan de Flexclub?

En wat betekent deze Flexclub dan voor de teams van HVO-Querido? Wanneer je aanvraag voor een korte of langdurige opdracht wordt gematcht met een Flexclubber, dan weet je dat je een topper in huis krijgt. Iemand die zichzelf wil ontwikkelen, betrokken is bij de organisatie en net als de rest van het team de beste zorg wil verlenen!

Wil je je aanmelden?

Wil je weten of de Flexclub wat voor jou is? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek!

Meer over ons werk

In de korte clips op deze pagina vertellen medewerkers van HVO-Querido waaronder ondersteunend- en persoonlijk begeleiders en verpleegkundigen, over hun werk. Voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk met cliënten. Persoonlijke verhalen over de waarde van een hecht team.

Onze krachtmethodiek en ook de uitdagingen; ons werk vraagt ook wat van je mentale weerbaarheid. De kracht van creativiteit en vooral buiten de kaders denken is een grote succesfactor in ons werk. Natuurlijk willen we ook daar iets moois over vertellen.