Praktische info

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Als je direct solliciteert op één van onze vacatures ontvang je binnen twee weken een reactie van ons. Als wij op basis van de informatie die jij geeft mogelijkheden zien binnen onze organisatie, nodigen we je uit voor een kennismaking; een eerste sollicitatiegesprek.

Je ontmoet tijdens dit gesprek minimaal 2, maximaal drie collega’s. Als dit gesprek van beide kanten goed bevalt, nodigen we je uit voor een vervolg. Dit kan bestaan uit een tweede sollicitatiegesprek, kennismaking met cliënten en / of een dagdeel meelopen.

Als we met elkaar tot een definitieve match komen, volgt er nog een aantal zaken. Namelijk het bellen van referenten, een VOG aanvragen en -indien relevant- vragen we je om je originele diploma’s van opleidingen te overleggen voor een kopie.

Reiskostenvergoeding sollicitatie?

Je reiskosten om naar een sollicitatiegesprek te komen vergoeden we op basis van 2e klas openbaar vervoer. We keren alleen een reisvergoeding uit als de enkele reisafstand van je woonadres naar het adres van het sollicitatiegesprek minimaal 9 kilometer is, tot een maximum van 40 kilometer (enkele reis).

Wat houdt de koffie date precies in?

Onze koffie date is bedoeld voor mensen die die zich willen oriënteren op het werken met onze cliënten. Kort gezegd: de mogelijkheid om (aan elkaar) te snuffelen.
Aan HVO-Querido, aan de mensen die er werken, de sfeer en natuurlijk ook aan de mogelijkheden die er wel of niet voor jou zijn. Afhankelijk van je achtergrond en behoefte kun je hier recruiters, persoonlijk begeleiders, of managers treffen.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Binnen HVO-Querido hanteren we twee Cao’s. Cao sociaal werk en Cao GGZ. Afhankelijk van de locatie en het zorgprogramma waar jij voor gaat werken zijn dat respectievelijk:

Direct contact

Centraal Bureau

 

Eerste Ringdijkstraat 5
1097 BC Amsterdam

 

Wil je ons bellen,
neem dan contact op
met Saskia Hazeveld,
via 06 – 527 752 94