Praktische info

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Als je solliciteert op één van onze vacatures ontvang je binnen twee weken een reactie van ons. Als wij op basis van de informatie die jij geeft mogelijkheden zien binnen onze organisatie, nodigen we je uit voor een kennismaking; een eerste sollicitatiegesprek.

Je ontmoet tijdens dit gesprek minimaal 2, maximaal 3 collega’s. Het eerste sollicitatiegesprek is om met elkaar te kijken of er een match is en natuurlijk voor jou om te zien of jij het ziet zitten om met ons te werken. Als dit gesprek van beide kanten goed bevalt, nodigen we je uit voor een vervolg. Dit kan bestaan uit een tweede sollicitatiegesprek, kennismaking met cliënten en/of een dagdeel meelopen.

Als alle gesprekspartners hierna volmondig ‘ja’ zeggen dan ga je door naar een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook zijn er nog een aantal dingen die gedaan moeten worden. Namelijk het bellen van referenten, een VOG aanvragen en -als het relevant is- vragen we jou om je originele diploma’s van opleidingen mee te nemen voor een kopie.

Reiskostenvergoeding sollicitatie?

Je reiskosten om naar een sollicitatiegesprek te komen vergoeden we op basis van 2e klas openbaar vervoer. We keren alleen een reisvergoeding uit als de enkele reisafstand van je woonadres naar het adres van het sollicitatiegesprek minimaal 9 kilometer is, tot een maximum van 40 kilometer (enkele reis).

Wat houdt de koffie date precies in?

Onze koffie date is bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op het werken met onze cliënten. Kort gezegd: de mogelijkheid om (aan elkaar) te snuffelen.
Aan HVO-Querido, aan de mensen die er werken, de sfeer en natuurlijk ook aan de mogelijkheden die er wel of niet voor jou zijn. Hier kun je ondersteunend- en persoonlijk begeleiders, zorgcoördinators en recruiters treffen.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Binnen HVO-Querido hanteren we twee Cao’s. Cao sociaal werk en Cao GGZ. Afhankelijk van de locatie en het zorgprogramma waar jij voor gaat werken zijn dat respectievelijk: